Zelerovo-zemiaková polievka

Ľahká večera.

 

Potrebujeme:                                                                                

3 stredne veľké zemiaky, 1/4 menšieho zeleru, 150 ml bieleho jogurtu, 1 lyžičku Dobroty zeleninovej prísady do jedál,  1 kocku bujónu Vitana Natur podľa chuti, nemusí byť, zelerová vňať, klíčky podľa toho aké máme (šošovicové, alebo mungo fazuľky).    

   

Postup:

Zemiaky a zeler nakrájame na kocky. Varíme v tlakovom hrnci v troche vody, do ktorej sme pridali Dobrotu a bujón. Po uvarení (čo trvá pár minút), všetko rozmixujeme. Do zmesi pridáme jogurt a na tanieri ozdobíme klíčkami a zelerovou vňaťou.

Zajedáme celozrnným pečivom.

   

© 2009 Všetky práva vyhradené.

Tvorba webu zdarmaWebnode

Zárobok na internete