Paradajkovo-fazuľkový so šampiňónmi

Šalát podávame s celozrnným pečivom na obed alebo večeru.

 Potrebujeme:

3 stredne veľké paradajky, 1 konzerva krájaných šampiňónov, 1 konzerva zelenej fazuľky (prípadne 3 dcl pohárik z vlastnej úrody), 1 malá konzerva paradajkového pretlaku, 2 lyžičky "Dobroty" zeleninovej príchute do jedál, olej lisovaný za studena (olivový alebo slnečnicový), 2 zelené cibuľky (v zime jedna malá obyčajná), petržlenová vňať, trochu cukru podľa chuti.

Postup:
Paradajky nakrájame na malé kocky, primiešame šampiňóny a zelenú fazuľku bez nálevu. Na kolieska nakrájanú cibuľku s pretlakom, Dobrotou a petržlenovou vňaťou zľahka vmiešame do zmesi. Dochutíme cukrom podľa chuti.

 

 

 

© 2009 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode

Zárobok na internete